lauantai 28. joulukuuta 2019

Kuka, mitä, häh?

Kuvalähde

Jos joku olisi sanonut minulle puoli vuotta sitten, että aloitan piakkoin säännöllisen liikuntaharrastuksen ja perustan vielä bloginkin aihepiiriin liittyen, olisin nauranut makeasti (ja saanut siinä viikon vatsalihastreenin). Ja sitten olisin mennyt sohvalle röhnöttämään seuranani karkkipussi ja Netflix.

Vaan tässä sitä nyt sitten ollaan.

Kirjoitushetkellä takana on useamman kuukauden liikuntaharrastus (kuntosali + ryhmäliikuntatunnit) ja ajatus aiheesta kirjoittamiseen on uusi. Tarkoitus ei ole pyöriä pelkästään oman navan ympärillä laihdutuspäiväkirjamaisesti vaan käsitellä laajemmin hyvinvointia ja terveyttä.

Hyvinvointiblogeja lienee olevan internetin ihmemaailmassa suunnilleen saman verran kuin kävijöitä salilla uuden vuoden alkaessa, mutta aina löytyy tilaa yhdelle.

Itsestäni sen verran, että olen 33-vuotias nainen, joka on ollut suurimman osan aikuisiästään ylipainoinen (eli liikaihana). Välillä on tullut laihdutettua, mutta perinteiseen tapaan kilot ovat tulleet takaisin korkojen kera. Nyt tavoitteena on ylläpitää hyvin alkanutta liikuntaharrastusta ja tehdä töitä paremman terveyden & hyvinvoinnin eteen.

Liikaihana ei ole ainoa blogini vaan minulla on myös blogi nimeltä Kitsastelija, josta löytyy tarjouksia, vinkkejä, tuotearvosteluita ja muuta mukavaa säästämiseen ja talouteen liittyen.

Vastuuvapauslauseke: minulla ei ole terveys- ja/tai liikunta-alan koulutusta eikä edes vuosien tuomaa kokemusta. Siispä suhtaudu kirjoituksiini tervehenkisellä kriittisyydellä.

Mukavia lukuhetkiä Liikaihanan parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti